Apparaten en accessoires
Chili van rund met citroenfeta
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
Topping citroenfeta
-
citroen (ong. 140 g) heel fijn gesneden tot zeste1
-
vers gemalen zwarte peper1 tl
-
200 g feta kaas, in stukken (2 cm)Deense feta in stukken (2 cm)200 g
-
citroensap, vers geperst (ong. ½ citroen)30 g
-
extra vergine olijfolie60 g
Chili van rund
-
teentjes knoflook5
-
ui in vier gesneden100 g
-
rode peper bij voorkeur de zaadjes verwijderd½ - 1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
gemalen komijn½ tl
-
paprikapoeder1 el
-
gedroogde gemalen kurkuma½ tl
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
kaneel½ tl
-
gemalen koriander1 tl
-
fijn zout volgens eigen smaak1 - 1 ½ tl
-
tomatenpuree60 g
-
tomaten uit blik400 g
-
tomaten passata400 g
-
donkerbruine suiker1 el
-
runderlende in stukken gesneden (2-3 cm)1000 - 1200 g
-
kidneybonen, uit blik gespoeld en uitgelekt (gewicht niet uitgelekt)425 g
-
koriander enkel de blaadjes, als garnering2 - 3 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
67.8 g
Calorieën
3095 kJ /
736 kcal
Vetten
43 g
Vezels
7.6 g
Koolhydraten
17.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Snel op tafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Geen beoordelingen
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1u.
Griekse varkensstoofpot
45min
Kipsatés met pindasaus
2u.
Kaastaartijs
Geen beoordelingen
Borscht
50min
Kip garam masala
50min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1u. 20min
Indiase groentencurry
50min
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1u. 20min